Palvelut

Asiakkaiden käytettävissä on Syke tila, joka on tarkoitettu mm. hyvän olon-, läsnäolon kokemiseen, rentoutumiseen ja koulutukseen. Tila on tarkoitettu 20 henkilölle, siellä ei ole pöytiä, vaan se on suunniteltu rentoon oleiluun. Syke tilaa
voi vuokrata myös omien hyvinvointihetkien järjestämiseen.

Alakerrassa on ruokailu/aamiaishuone ja keittiö.

Ruokailu/olotilaa on mahdollista vuokrata pienien juhlien järjestämiseen, tilassa on pöydät 28 henkilölle. Lasitetulla terassilla on tilaa 20 henkilölle.

TARJOAMME

Kahvituksia saunakylään tutustuville ryhmille.

Vuokraamme pientä juhlatilaa, max 30 henkilön ryhmille.

Vuokraamme Syke eli kurssitilaa max 20 henkilön ryhmille.

Mindfulness

ELI TIETOINEN LÄSNÄOLO

Mindfulness eli tietoinen ja hyväksyvä läsnäolo on pysähtymistä nykyhetkeen ilman arvostelemista tai analysoimista. Mindfulness on nykyhetken hyväksymistä ja havannoimista, omien ajatusten ja tunteiden ja kokemusten hyväksymistä. Tietoista  läsnäoloa harjoittamalla opetellaan keskittymistä meneillään olevaan hetkeen.

Meillä kaikilla on taipumus miettiä menneitä ja suunnitella tulevaa sen sijaan, että eläisimme täysin aistein nykyhetkessä. Kun harjoitamme ja opettelemme tietoista läsnäolon meidän on helpompi valita mihin suuntaamme ja keskitämme huomiomme sen sijaan, että mielemme siirtyy kohteesta toiseen hallitsemattomasti. Läsnäolo on samalla lempeää uteliaisuutta ja avoimuutta itseään ja ympäröivää maailmaa kohtaan.

Tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon harjoittaminen auttaa masennuksen, ahdistuksen, stressin ja kivun lievittämisessä. Mindfulness avaa ovia onnellisempaan, luovempaan ajatteluun ja olemiseen. Siitä voi löytää apua keskittymiseen, rauhoittumiseen ja hetkestä nauttimiseen.

Varaa aika ryhmällesi, minimi ryhmänkoko on 4 henkilöä.

Kysy tarjousta tiloistamme